Op dinsdag 26 maart geeft Dirk Draulans met ‘Samen voor ons eigen’ een voordracht over sociaal gedrag van de prehistorie tot de facebookgeneratie. Iedereen is welkom om 14 uur in Zaal ’t Getouw, de deuren openen om 13.30 uur.

Tickets zijn vooraf te koop aan de cultuurbalie in Schouwburg Rex en kosten 5 euro, consumptie inbegrepen. Je kan ook telefonisch reserveren op 014 33 09 00

Dirk Draulans is bioloog, journalist en schrijver. Hij is vooral bekend door zijn werk bij Knack en zijn vaste bezoekjes aan het tv-programma De Laatste Show. Deze Kempenaar schreef zowel wetenschappelijke werken als romans en reisverhalen.
 
Boek ‘Samen voor ons eigen’
In zijn meest recente boek ‘Samen voor ons eigen’ gaat hij op zoek naar de oorzaken en patronen van het menselijk gedrag. Zijn we veroordeeld om door het leven te gaan als botte egoïsten? Of moeten we ons meer bewust zijn van onze drang om voor elkaar te zorgen? De waarheid van Dirk Draulans hoor je tijdens zijn zeer boeiende uiteenzetting.
 
Deze voordracht is een initiatief van het Lokaal dienstencentrum, de seniorendienst en seniorenraad, het Welzijnsoverleg en Vormingplus Kempen.